Uusi musiikkiklubi aloittaa Tampereella historiallisessa kohteessa
20th Tampere Guitar Festival 4-9 June 2024

Uutiset

10.01.2017

Uusi musiikkiklubi aloittaa Tampereella historiallisessa kohteessa

[20.1.2017] Tampereella starttaa uusi musiikkiklubi helmikuun alussa. Tapahtumapaikkana on kulttuurihistoriallisesti merkittävä Pispalan Haulitehdas, joka on toinen olemassa olevista teräsrunkoisista haulitehtaista koko maailmassa. TGF-Hauliklubi järjestetään aluksi aina kuun ensimmäisenä torstaina toukokuuhun saakka. Konserttisarjan toteuttaa Tampere Guitar Festival.

Iskulause ”Musiikkia, Makuja, Tarinoita” kiteyttää Hauliklubin perusidean. Ajatuksena on tarjota ainutkertaisia ja mielenkiintoisia musiikkielämyksiä intiimissä perinneympäristössä, joka huokuu lukuisia kertomuksia, aivan kuten ympäröivä Pispala. Tarinoita kumpuaa myös yhteistyökumppaneista, kuten Pyynikin Käsityöläispanimosta ja Dammenbergin suklaatehtaasta, menestyksekkäistä paikallisyrityksistä. Illan voi aloittaa street food -hengessä valmistetun ruoan äärellä. Pientä purtavaa on tarjolla myös soiton jo soidessa. Musiikki alkaa aina alkuillasta, joten klubi soveltuu mainiosti myös arkiaamuina aikaisin herääville. Paikalle ovat tervetulleita kaikenikäiset, mutta anniskelusta johtuen alle 18-vuotiaat ainoastaan huoltajan seurassa.

Dave Lindholm avaa sarjan

TGF-Hauliklubin kevään 2017 ohjelmistossa on mielenkiintoisia artisteja Suomesta ja ulkomailta. Ensimmäisessä konsertissa 2. helmikuuta esiintyy legendaarinen Dave Lindholm, joka on vaikuttanut yli 40 vuotta suomalaisen rockmusiikin ytimessä. Lindholmin konsertin avaa tamperelainen kitaristi Janne Melanen. Kevätkauden muita esiintyjiä ovat fingerstyle-taituri Petteri Sariola, unkarilainen folkia ja fingerstyle-kitarointia yhdistelevä Tom Lumen. Kauden päättää venäläinen Trio Pal Mundo, joka on tunnettu taidokkaasta kuubalais-brasilialais-afrikkalaisia rytmejä yhdistelevästä soitostaan. Lisää on luvassa kesäkuussa varsinaisen päätapahtuman eli Tampere Guitar Festivalin aikana.

Lue lisää