Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

ENNAKKOLIPUT 2020

TIEDOTE 1.4.2020: TAPAHTUMA PERUUNTUU / SIIRTYY

TGF 2020 kesäkuun konsertit on peruttu ja lipunmyynti lopetettu! Tapahtuma siirtyy lokakuulle 2020. Ohjelmasisältö julkistetaan kesään mennessä.

LIPPUPISTEEN KORONATIEDOTE 20.3.2020

Kumppaneilta ja asiakkailta tulleiden toiveiden johdosta, hoidamme tästedes peruttujen esitysten lippupalautuksia myös lahjakortteina.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa perutun esityksen lipun lahjakorttiin, hän voi laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900
(2 e/min+pvm).

Ryhmät

10 % alennus normaalihintaisista lipuista vähintään 10 hengen ryhmille. Liput tulee varata viimeistään viikko ennen tapahtumaa. Yli 30 hengen ryhmät ja matkanjärjestäjät, ota yhteyttä järjestäjään.

Liput ovelta

Konserttien ennakkomyynti päättyy tunti ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen lippuja myydään ainoastaan ovelta, mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty. Kangasala-talossa lipunmyynti lipputoimistosta. Muissa konserteissa lipunmyynti ovelta alkaa puoli tuntia ennen konserttia. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu sekä Smartumin Kulttuurisetelit.

Saavutettava tapahtuma

Mahdollisiin alemman hintaluokan lippuihin ovat oikeutettuja TGF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät. Henkilökohtaiset avustajat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta (ei Show & Dinner). Lue lisää saavutettavuudesta.

Myyntiehdot

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).