Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Osta lippu Buy Ticket

LIPUT 2020

Ennakkoliput ovat nyt myynnissä Toteemipuodissa, josta löytyvät myös kilpailu- ja kurssimaksut. Suosittelemme ostamaan konserttiliput ennakkoon.

Ryhmät

Ei ryhmämyyntiä vuonna 2020.

Liput ovelta

Kaikki vuoden 2020 konsertit toteutetaan pienellä yleisömäärällä turvavälien tuvaamisen takaamiseksi. Myös siksi liput suositellaan ostamaan ennakkoon. Jos lippuja riittää ovimyyntiin, niitä voi ostaa ovelta ennen konserttia. Kortti- ja lähimaksua suositellaan käteisen sijaan.

Koronainfo

Ole hyvä ja tutustu konserttikohtaisiin koronainfoihimme tällä sivustolla. Tässä yleistietoa aiheesta.

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan ohjeistustamme:

  • Suosittelemme kaikkia ostamaan liput ennakkoon.
  • Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
  • Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa.
  • Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
  • Maski sisältyy pääsylipun hintaan.
  • Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi sisään ja wc-tiloihin.
  • Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Myyntiehdot

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta paitsi sairaustapauksessa todistusta vastaan. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Osta lippu Buy Ticket