Liput | Tampere Guitar Festival
20th Tampere Guitar Festival 4-9 June 2024

LIPUT 2024

Kaikki liput ja passit ovat nyt myynnissä! Hyödynnä hyödynnä kulttuurietusi Lippu.fi- ja Tiketti-verkkokaupoissa.

Ennakko

Ennakkomyynti tapahtuu Lippupisteen ja Tiketin kautta. Konserttien ennakkomyynti päättyy pääsääntöisesti kaksi tuntia ennen konsertin alkua. Tämän jälkeen lippuja saa ainoastaan ovelta mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty.

1. Konsertit ja passit (paitsi Klubi ja Telakka)

  • Lippu.fi verkkokauppa ja puhelinpalvelu: 0600 900 900 (palvelu on avoinna ma-la 9–21, su 10–18, 2 €/min.+pvm)

Osta lippu Buy ticket

2. Keikat Klubilla ja Telakalla

  • Tiketti verkkokauppa ja puhelinpalvelu: 0600-1-1616 ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min.+pvm)

Osta lippu Buy ticket

Ovimyynti

Konserttien ennakkomyynti päättyy pääsääntöisesti kaksi tuntia ennen konsertin alkua. Tämän jälkeen lippuja saa ainoastaan ovelta mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty. Lipunmyynti ovelta alkaa tunti ennen konserttia. Kaikki ovimyynti tapahtuu TGF:n toimesta ovelta, poikkeuksena paikkalipullinen Juhlakonsertti 8.6.2024 Tampere-talon Isossa salissa, jonne myös ovimyynti tapahtuu Tampere-talon lipunmyynnistä.

Katso konserttikohtaiset tiedot lipputyypeistä ja -hinnoista konsertin esittelysivulta.

Saavutettava tapahtuma

Opiskelijat ovat osassa konsertteja oikeutettuja erikoishintaisiin ennakkolippuihin. Alennukseen oikeuttava dokumentti on esitettävä lipuntarkastuksen yhteydessä. Henkilökohtaiset avustajat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta. Lue lisää saavutettavuudesta.

Myyntiehdot

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978). Vastuullinen tapahtumajärjestäjä on Tampere Guitar Festivalin kannatusyhdistys ry, Lippu.fi ja Tiketti toimivat ainoastaan tapahtuman lippujen myyjinä.