SAVE TGF -PELASTUSTALKOOT
20th Tampere Guitar Festival 4-9 June 2024

Uutiset

02.11.2017

SAVE TGF -PELASTUSTALKOOT

[2.11.2017] Tampere Guitar Festival on ajautunut kuluvan vuoden aikana historiallisen syvään taloudelliseen ahdinkoon. Tämä on monen asian summa – tilaisuuksien aiempaa alhaisempi täyttöaste, kohonneet ulkoiset kustannukset ja rahoitusvaje ovat keskeisimmät syyt tukalaan tilanteeseemme. Kesän jälkeen olemme kuitenkin koonneet voimamme ja päättäneet tehdä kaikkemme tapahtuman pelastamiseksi.

SAVE TGF -PELASTUSTALKOOT
Olemme koonneet monikohtaisen elvyttämissuunnitelman, jonka pohjalta käynnistämme SAVE TGF -kampanjan. Tuleva vuosi tulee olemaan ratkaiseva TGF:n jatkon kannalta.

Kuinka mukaan?
Kutsumme mukaan pelastustalkoisiin kaikki tapahtuman ja kitaramusiikin ystävät, niin yksityishenkilöt, artistit kuin yhteisöt. Mukana on jo nyt useita taustaorganisaatioita, sekä talkoohengessä esiintyviä ja opettavia taiteilijoita – kaikkia mahtuu vielä mukaan! Kuka vaan voi olla mukana liittymällä yhdistyksen varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi, ostamalla TGF-tuotteita, lunastamalla lipun Gaalakonserttiin ja/tai hankkimalla lipun tai tapahtumapassin 14. Tampere Guitar Festivalille.

TUKIKAMPANJAT:
• Save TGF -Gaalakonsertit 2018
       - 12.1. Tampere-talo: Save TGF -Gaalakonsertti 1
       - 13.1.Suomalainen Klubi: Nuorten Taiteilijoiden Gaala
       - 23.2. Pakkahuone: Save TGF -Gaalakonsertti 2
• Mestarikursseja 13.1.2018
• Jäsenyys ja kannatusjäsenyys
• TGF-tuotteet
Lue lisää pelastustalkoista

OSALLISTU KESKUSTELUUN
Olemme avanneet uuden Facebook-sivuston nimeltään SAVE TGF. Liity mukaan ja osallistu keskusteluun. Tällä foorumilla pyrimme vastaamaan avoimesti hankaliinkin kysymyksiin ja herättämään keskustelua aiheesta.

MUKANA TALKOISSA
Kiitos jo nyt mukaan ilmoittautuneille kumppaneille, kuten Tampere-talo ja Varalan Urheiluopisto, sekä nimettömänä pysyville tahoille! Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja tehdä aloitteen yhteistyöstä – tervetuloa mukaan tukemaan ja näkymään hyvällä asialla!
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan