Majoitus | Tampere Guitar Festival
20th Tampere Guitar Festival 4-9 June 2024

Majoitus 2024

Courtyard by Marriot on 20. Tampere Guitar Festivalin virallinen majoituskumppani – hyödynnä kumppanuusetu ja säästä -15 % päivän hinnasta.

Hotelli sijaitsee festivaalin päätapahtumapaikan Tampere-talon välittömässä yhteydessä, jonne kulku onnistuu vaivattomasti yhdyskäytävän kautta. Myös kaikki muut TGF:n juhlaviikonlopun 7.-9.6. tapahtumapaikat sijaitsevat muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista.

> Varaa majoitus

Courtyard by Marriot

Tervetuloa majoittumaan moderniin keskustahotelliin! Courtyard by Marriott Tampere City on 4 tähden hotelli Tampereen keskustassa, saman katon alla Tampere-talon kanssa ja muutaman minuutin päässä Nokia Arenan sykkeestä. Hotellissamme on 229 tilavaa huonetta.

Kaikki mitä tarvitset mukavaan majoittumiseen

Hotellihuoneemme ovat tilavia ja modernisti sisustettuja sekä varusteltu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset mukavaan oleskeluun. Kaikissa huoneissamme on ilmastointi, tv ja nopea Wi-Fi-yhteys. Jos kaipaat ylimääräistä tilaa ja mukavuutta, voit valita yhden sviiteistämme, joka tarjoaa lisäksi erillisen oleskelualueen ja upeat näkymät kaupunkiin hotellin ylimmästä kerroksesta. Majoittujien käytössä on myös kompakti kuntosali, joka sisältyy huonehintaan. Aulassamme on myös tilaa lippujen noutopisteelle tapahtuman ajaksi.

Ensimmäisessä kerroksessa palvelee hotellin oma ravintola Kitchen & Bar, joka tarjoaa herkullisia makuelämyksiä aamusta iltaan. Voit nauttia aamiaisen, lounaan tai illallisen ravintolassa tai tilata ruokaa huonepalvelusta. Halutessasi voit myös rentoutua hotellimme baarissa tai istahtaa nauttimaan kupillisen laatukahvia loungeen. Järjestämme myös tapahtuman työntekijöille myöhäisiä ruokailuita tarpeen mukaan.