Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

ENNAKKOLipuT 2018

Tänä vuonna lippuja on myynnissä eri kanavilla. Lippupisteestä löydät kaikki konsertit, Midnight Sun Guitar Cruise on myynnissä ainoastaan Hopalinjan verkkokaupassa. TGF SHOP on TGF:n oma verkkokauppa, josta kaikki eurot menevät suoraan TGF:n kassaan ilman palvelumaksuja. Sieltä löytyvät lähes kaikki lipputuotteet ja passit sekä osa Tomatiton konserttilipuista.

konsertit

Osta lippu Köp biljett Buy Ticket

 Lippupiste 0600 900 900
(1,98 e/min+pvm | klo 7-22)

• R-Kioski: "Tampere Guitar Festival"

 Tampere-talon Lipputoimisto (vain tapahtumapaikan konsertti)
0600 94500 (1,40 e/min+pvm)

 Kangasala-talo (vain tapahtumapaikan konsertti)
040 773 0148

MIDNIGHT SUN GUITAR CRUISE 6.6.2018

Osta lippu

PASSIT, KONSERTIT, ERIKOISLIPUT TOMATITOON

Osta lippu

Lue lisää passeista

Ryhmät

10 % alennus normaalihintaisista lipuista vähintään 10 hengen ryhmille. Liput tulee varata viimeistään kuukausi ennen tapahtumaa. Yli 30 hengen ryhmät ja matkanjärjestäjät, ota yhteyttä järjestäjään.

Liput ovelta

Jos konsertti ei ole loppuunmyyty, lippuja saa myös konserttipaikoilta. Tampere-talossa ja Kangasala-talossa lipunmyynti lipputoimistosta. Muissa konserteissa lipunmyynti ovelta alkaa puoli tuntia ennen konserttia. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit.

Smartum

Saavutettava tapahtuma

Mahdollisiin alemman hintaluokan lippuihin ovat oikeutettuja TGF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät paikkaliputtomiin konsertteihin veloituksetta, jos niissä on vapaita paikkoja. Näkörajoitteisille järjestetään sopimuksesta kuvailutulkkausta Tampere-talon konsertteissa. Henkilökohtaiset avustajat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta. Lue lisää saavutettavuudesta. HUOM: nämä tiedot koskevat ainoastaan varsinaista kitarafestivaalia, ei mahdollisia muita festivaalin ulkopuolella järjestettäviä OFFseason-tapahtumia.

Myyntiehdot

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Tilaa uutiskirje