Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

>> Palaa takaisin tapahtumasivulle >>

VALONSÄRE

Valotaideteos Valonsäre korostaa Yltä ja Alta –maataideteoksen piirteitä, ja niitä voi ihailla nyt myös pimeällä. Valoteos julkistetaan 23.9. Heijastus-esityksen jälkeen ja se on nähtävillä 30.9.2017 saakka. Teoksen toteuttavat taiteilijat Jari Antila ja Kaapo Manninen.

Hälykärki

Hälykärki, puutaideteos 2017. Jari Antila ja Kari Manninen

Tekijät

Jari Antila on toiminut kuvataiteen kentällä jo 25 vuoden ajan. Hän on pitänyt kymmeniä yksityisnäyttelyitä Suomessa ja Euroopassa, ja on perustanut Pinsiön Taidepuiston vuonna 2010. Vuodesta 2007 alkaen hän on toiminut valotaitelijana ja osakkaana Suomen Jouluvalo Oy:ssä. 

Kaapo Manninen on TV-kuvaaja, valosuunnittelija ja näyttelijä. Lisäksi hän on osallistunut lukuisiin jää- ja puunveistotapahtumiin sekä pitänyt Tampereella myös veistosnäyttelyitä.

Jari Antila ja Kaapo Manninen ovat toteuttaneet yhteistyössä julkisia valotaideteoksia, joista tuorein on tämä 23.9.2017 julkistettava Valonsäre. Heidän intohimonaan ovat valoveistokset ja he ovat mukana luomassa veistostaiteen uuttaa suuntaa, Bräx-taidetta, jossa teos valaisee itse itsensä. 

>> Palaa takaisin tapahtumasivulle >>