Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Save TGF

SAVE TGF -pelastusTALKOOT

Tampere Guitar Festival on ajautunut kuluvan vuoden aikana historiallisen syvään taloudelliseen ahdinkoon. Tämä on monen asian summa – tilaisuuksien aiempaa alhaisempi täyttöaste, kohonneet ulkoiset kustannukset ja rahoitusvaje ovat keskeisimmät syyt tukalaan tilanteeseemme. Kesän jälkeen olemme kuitenkin koonneet voimamme ja päättäneet tehdä kaikkemme tapahtuman pelastamiseksi.

SAVE TGF -PELASTUSTALKOOT
Olemme koonneet monikohtaisen elvyttämissuunnitelman, jonka pohjalta käynnistämme SAVE TGF -kampanjan. Tuleva vuosi tulee olemaan ratkaiseva TGF:n jatkon kannalta.

Kuinka mukaan?
Kutsumme mukaan pelastustalkoisiin kaikki tapahtuman ja kitaramusiikin ystävät, niin yksityishenkilöt, artistit kuin yhteisöt ja yritykset. Mukana on jo nyt useita taustaorganisaatioita, sekä talkoohengessä esiintyviä ja opettavia taiteilijoita – kaikkia mahtuu vielä mukaan! Kuka vaan voi olla mukana liittymällä yhdistyksen varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi, ostamalla TGF-tuotteita, lunastamalla lipun Gaalakonserttiin ja/tai kesän 2018 kitarafestivaalille.

GAALAKONSERTIT

Alkuvuodesta 2018 järjestetään kolme Gaalakonserttia. Niihin kaikkiin on myynnissä peruslipun lisäksi myös tukilippuja, jotka sisältävät TGF ry:n jäsenyyden ja kannatusjäsenyyden. Voit samalla lisätä ostoskoriisi myös TGF-tukipaketin hintaan 10 € per klikkaus.

• Pe 12.1.2018 klo 19 Tampere-talo: SAVE TGF -GAALAKONSERTTI 1
Konsertissa kuullaan kotimaisia klassisen kitaran tähtiä, kuten Otto Tolonen, Andrzej Wilkus ja Janne Malinen. Ennakko 25 €, ovelta 30 €.

• La 13.1.2018 klo 18 Suomalainen Klubi – NUORTEN TAITEILIJOIDEN GAALA
Konsertissa esiintyy tämän päivän lupaavimmat nuoret kitaristit. Ennakko 18 €, ovelta 20 €.
Puutarhakatu 13, 33210 Tampere

• Pe 23.2.2018 klo 19 Tullikamarin Pakkahuone: SAVE TGF -GAALAKONSERTTI 2
Konsertissa esiintyvät muun muassa Vuoden Kitaralähettiläs 2017 Dave Lindholm, Joonas Widenius, J-P Piirainen ja Atmos Duo. Ennakko 35 €, ovelta 40 €.

Osta lippu

MESTARIKURSSIT

• Aika: la 13.1.2018 klo 12 - 17
• Paikka: Suomalainen Klubi (Puutarhakatu 13, 33210 Tampere)
• Andrzej Wilkus, klassinen kitara
• Janne Malinen, klassinen kitara
• Otto Tolonen, klassinen kitara
• Petri Ahjokoski, jazz-kitara (soveltuu sekä klassisille että sähkökitaristeille)
Opettajalista päivittyy talven aikana.

Ensimmäisten Gaalakonserttien lomassa järjestetään klassisen kitaransoiton mestarikursseja. Opetuksen hinta on 45 € / 45 minuuttia. Voit varata yhden tai useamman tunnin. Hintaan sisältyy opetuksen seuraaminen. Mestarikurssien jälkeen samassa paikassa järjestetään Nuorten Taiteilijoiden Gaala, jonne voi varata ennakkoliput tuntivarauksen yhteydessä. Opetuksen seuraaminen on maksutonta. Paikalla on myös ruokailumahdollisuus.

Varaa mestarikurssi

TGF 2018 LIPPUTUOTTEET

Ostamalla ennakkolipun tai tukipassin suoraan TGF:n verkkokaupasta, tuet toimintaa välittömästi ja pääset mukaan upeisiin konserttielämyksiin. Yksi kesän kohokohdista on flamencotähti Tomatito & Grupo konsertti Tampere-talon Isossa salissa. Verkkokauppaan lisätään uusia lipputuotteita pitkin talvea.

TGF RY:n jäsenyys ja tuotteet

Voit osallistua tukikampanjaan myös liittymällä TGF ry:n jäseneksi tai kannatusjäseneksi henkilökohtaisesti tai yhteisöllä. TGF-shopissa on myynnissä myös moninaisia TGF-tuotteita.

OSALLISTU KESKUSTELUUN

Olemme avanneet uuden Facebook-sivuston nimeltään SAVE TGF. Liity mukaan ja osallistu keskusteluun. Tällä foorumilla pyrimme vastaamaan avoimesti hankaliinkin kysymyksiin ja herättämään keskustelua aiheesta.

MUKANA TALKOISSA

Kiitos jo nyt mukaan ilmoittautuneille kumppaneille, myös nimettömänä pysyville tahoille! Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja tehdä aloitteen yhteistyöstä – tervetuloa mukaan tukemaan ja näkymään hyvällä asialla!
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tampere-talo Varalan Urheiluopisto

Tilaa uutiskirje