Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Save TGF

SAVE TGF -pelastusTALKOOT

Tampere Guitar Festival on ajautunut kuluvan vuoden aikana historiallisen syvään taloudelliseen ahdinkoon. Tämä on monen asian summa – tilaisuuksien aiempaa alhaisempi täyttöaste, kohonneet ulkoiset kustannukset ja rahoitusvaje ovat keskeisimmät syyt tukalaan tilanteeseemme. Kesän jälkeen olemme kuitenkin koonneet voimamme ja päättäneet tehdä kaikkemme tapahtuman pelastamiseksi.

SAVE TGF -PELASTUSTALKOOT
Olemme koonneet monikohtaisen elvyttämissuunnitelman, jonka pohjalta käynnistämme SAVE TGF -kampanjan. Tuleva vuosi tulee olemaan ratkaiseva TGF:n jatkon kannalta.

Kuinka mukaan?
Kutsumme mukaan pelastustalkoisiin kaikki tapahtuman ja kitaramusiikin ystävät, niin yksityishenkilöt, artistit kuin yhteisöt ja yritykset. Mukana on jo nyt useita taustaorganisaatioita, sekä talkoohengessä esiintyviä ja opettavia taiteilijoita – kaikkia mahtuu vielä mukaan! Kuka vaan voi olla mukana liittymällä yhdistyksen varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi, ostamalla TGF-tuotteita, lunastamalla lipun Gaalakonserttiin ja/tai kesän 2018 kitarafestivaalille.

GAALAKONSERTIT

Alkuvuodesta 2018 järjestetään kolme Gaalakonserttia. Niihin kaikkiin on myynnissä peruslipun lisäksi myös tukilippuja, jotka sisältävät TGF ry:n jäsenyyden ja kannatusjäsenyyden. Voit samalla lisätä ostoskoriisi myös TGF-tukipaketin hintaan 10 € per klikkaus.

• Pe 12.1.2018 klo 19 Tampere-talo, Pieni sali: SAVE TGF -GAALAKONSERTTI 1
Konsertissa esiintyvät kotimaiset klassisen kitaran tähdet Otto Tolonen, Andrzej Wilkus, Patrik Kleemola, Jyrki Myllärinen, Osmo Palmu ja Janne Malinen. Konsertin juontaa Karoliina Blackburn. Ennen konserttia klo 18.30 Atmos Duo esittää aulajatsia Pienen salin edustalla. Ennakko 25 €, ovelta 30 €. Tilaisuus on osa Classical Guitar Weekend -tapahtumaa.
Osta lippu

• La 13.1.2018 klo 18 Suomalainen Klubi – NUORTEN TAITEILIJOIDEN GAALA
Konsertissa esiintyy tämän päivän lupaavimmat nuoret kitaristit. Konsertin juontaa Karoliina Blackburn. Ennakko 18 €, ovelta 20 €. Tilaisuus on osa Classical Guitar Weekend -tapahtumaa.
Puutarhakatu 13, 33210 Tampere
Osta lippu

• Pe 23.2.2018 klo 19 Tullikamarin Pakkahuone: SAVE TGF -GAALAKONSERTTI 2
Konsertissa esiintyvät muun muassa Vuoden Kitaralähettiläs 2017 Dave Lindholm, Joonas Widenius, J-P Piirainen ja Atmos Duo. Ennakko 25 €, ovelta 30 €. TULOSSA PIAN MYYNTIIN!

MESTARIKURSSIT

Aika: la 13.1.2018 klo 12 - 17
Paikka: Suomalainen Klubi (Puutarhakatu 13, 33210 Tampere)

• Andrzej Wilkus, klassinen kitara
• Janne Malinen, klassinen kitara
• Otto Tolonen, klassinen kitara
• Petri Ahjokoski, jazz-kitara (soveltuu sekä klassisille että sähkökitaristeille)

Opettajalista päivittyy talven aikana. Tilaisuus on osa Classical Guitar Weekend -tapahtumaa.

Lue lisää

Ensimmäisten Gaalakonserttien lomassa järjestetään klassisen kitaransoiton mestarikursseja. Opetuksen hinta on 45 € / 45 minuuttia. Voit varata yhden tai useamman tunnin. Hintaan sisältyy opetuksen seuraaminen. Mestarikurssien jälkeen samassa paikassa järjestetään Nuorten Taiteilijoiden Gaala, jonne voi varata ennakkoliput tuntivarauksen yhteydessä. Opetuksen seuraaminen on maksutonta. Paikalla on myös ruokailumahdollisuus.

Varaa mestarikurssi

TGF 2018 LIPPUTUOTTEET JA LAHJAKORTIT

Ostamalla ennakkolipun tai tukipassin suoraan TGF:n verkkokaupasta, tuet toimintaa välittömästi ja pääset mukaan upeisiin konserttielämyksiin. Yksi kesän kohokohdista on flamencotähti Tomatito & Grupo konsertti Tampere-talon Isossa salissa. Verkkokauppaan lisätään uusia lipputuotteita pitkin talvea.

Osta lippu

Lahjakortti

TGF RY:n jäsenyys ja tuotteet

Voit osallistua tukikampanjaan myös liittymällä TGF ry:n jäseneksi tai kannatusjäseneksi henkilökohtaisesti tai yhteisöllä. TGF-shopissa on myynnissä myös moninaisia TGF-tuotteita.

Liity jäseneksi

OSALLISTU KESKUSTELUUN

Olemme avanneet uuden Facebook-sivuston nimeltään SAVE TGF. Liity mukaan ja osallistu keskusteluun. Tällä foorumilla pyrimme vastaamaan avoimesti hankaliinkin kysymyksiin ja herättämään keskustelua aiheesta.

MUKANA TALKOISSA

Kiitos jo nyt mukaan ilmoittautuneille kumppaneille, myös nimettömänä pysyville tahoille! Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja tehdä aloitteen yhteistyöstä – tervetuloa mukaan tukemaan ja näkymään hyvällä asialla!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tampere-talo Varalan Urheiluopisto

Save TGF -LAHJOITTAJAT

Kiitos kaikiille tukijoille, myös nimettöminä osallistuville!

• Lotta-Maria Saksa

• Lea Dabiri

• Jukka Torhamo

• Zbigniew Stanek

Tilaa uutiskirje