Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Lipunmyynti

Tomatito 9.6.2018

Osta lippu 

Köp biljett 

Buy Ticket

 Lippupiste 0600 900 900
(1,98 e/min+pvm | klo 7-22)

 Tampere-talon Lipputoimisto
0600 94500 (1,40 e/min+pvm)

R-Kioski: "Tampere Guitar Festival"

Liput ovelta

Jos konsertti ei ole loppuunmyyty, lippuja saa myös konserttipaikoilta. Tampere-talon konserteissa lipunmyynti tapahtuu salien ovelta TGF:n omasta lipunmyyntipisteestä, Kangasala-talossa lipunmyyntipisteestä. Muissa konserteissa lipunmyynti ovelta alkaa puoli tuntia ennen konserttia. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit.

Smartum

Ryhmät

10 % alennus 10 hengen ryhmille kuukausi ennen tapahtumaa varatuista lipusta. Yli 30 hengen ryhmät ja matkanjärjestäjät, ota yhteyttä järjestäjään.

Saavutettava tapahtuma

Mahdollisiin alemman hintaluokan lippuihin ovat oikeutettuja TGF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät paikkaliputtomiin konsertteihin veloituksetta, jos niissä on vapaita paikkoja. Näkörajoitteisille järjestetään sopimuksesta kuvailutulkkausta Tampere-talon konsertteissa. Henkilökohtaiset avustajat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta. Lue lisää saavutettavuudesta. HUOM: nämä tiedot koskevat ainoastaan varsinaista kitarafestivaalia, ei mahdollisia muita festivaalin ulkopuolella järjestettäviä OFFseason-tapahtumia.

Myyntiehdot

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).