Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Lipunmyynti 2017

Ennakko

Osta lippu

Köp biljett 

Buy Ticket

 Lippupiste 0600 900 900 (Passit vain täältä)
(1,98 e/min+pvm | klo 7-22)

 Tampere-talon Lipputoimisto (Tampere-talon konsertit)
0600 94500 (1,40 e/min+pvm)

Kangasala-talon Lipputoimisto (8.6. konsertti)
040 773 0148

 Holvi-verkkokauppa (kirkkokonsertit, Yo-talo, Telakka)

R-Kioski: "Tampere Guitar Festival"

PASSIT 2017

Konsertti sisältyy Viikonloppupassiin Viikonloppupassi 75 €

Sisältää kaikki tilaisuudet Tampere-talossa 9.-10.6.2017 numeroimattomilla paikoilla. Ei sisällä pääsyä Telakalle.
Osta passi

Konsertti sisältyy Konserttipassiin Konserttipassi 120 €

Sisältää kaikki TGF-konsertit numeroimattomilla paikoilla ja ilmaisluennot 3.-11.6.2017. Pääsy myös OFFklubeille, ellei ne ole myyty ennakkoon loppuun.
Osta passi

Konsertti sisältyy VIP-passiin VIP-passi 220 €

Sisältää kaikki TGF-konsertit numeroimattomilla paikoilla, VIP-ruokailut Tampere-talossa pöytäpaikalla sekä maksullisten kurssien seuraamisen tapahtuman aikana. Ruokailuhin osallistumisesta ja ryhmien pöytävarauksista tulee ilmoittaa ennakkoon: tomi@tgf.fi. Pääsy myös OFFklubeille, ellei ne ole myyty ennakkoon loppuun.
Osta passi

Liput ovelta

Jos konsertti ei ole loppuunmyyty, lippuja saa myös konserttipaikoilta. Tampere-talon konserteissa lipunmyynti tapahtuu salien ovelta TGF:n omasta lipunmyyntipisteestä, Kangasala-talossa lipunmyyntipisteestä. Muissa konserteissa lipunmyynti ovelta alkaa puoli tuntia ennen konserttia. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit.

Smartum

Ryhmät

10 % alennus 10 hengen ryhmille 30.4. mennessä varatuista lipusta. Yli 30 hengen ryhmät ja matkanjärjestäjät, ota yhteyttä järjestäjään.

Saavutettava tapahtuma

Mahdollisiin alemman hintaluokan lippuihin ovat oikeutettuja TGF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät paikkaliputtomiin konsertteihin veloituksetta, jos niissä on vapaita paikkoja. Näkörajoitteisille järjestetään sopimuksesta kuvailutulkkausta Tampere-talon konsertteissa. Henkilökohtaiset avustajat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta. Lue lisää saavutettavuudesta.

Ryhmät ja myyntiehdot

10 % alennus 10 hengen ryhmille 30.4. mennessä varatuista lipusta. Yli 30 hengen ryhmät ja matkanjärjestäjät, ota yhteyttä järjestäjään.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).