Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Lipunmyynti 2017

Ennakko  TGF-Hauliklubi

 Holvi-verkkokauppa

• Puhelintiedustelut: 044 5511 565 (Rikke Turpeinen)

(huom. muut allaolevat tiedot ja ehdot koskevat ainoastaan Tampere Guitar Festivalia)

Ennakko  Tampere Guitar Festival

Edulliset ennakkoliput ja passit ovat nyt myynnissä!

Osta lippu

Köp biljett 

Buy Ticket

 Lippupiste 0600 900 900
(1,98 e/min+pvm | klo 7-22)

 Tampere-talon Lipputoimisto
0600 94500 (1,40 e/min+pvm)

R-Kioski: "Tampere Guitar Festival"

Lisätietoa passeista

Liput ovelta

Jos konsertti ei ole loppuunmyyty, lippuja saa myös konserttipaikoilta. Tampere-talon konserteissa lipunmyynti tapahtuu salien ovelta TGF:n omasta lipunmyyntipisteestä, Kangasala-talossa lipunmyyntipisteestä. Muissa konserteissa lipunmyynti ovelta alkaa puoli tuntia ennen konserttia. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit.

Smartum

Ryhmät

10 % alennus 10 hengen ryhmille 30.4. mennessä varatuista lipusta. Yli 30 hengen ryhmät ja matkanjärjestäjät, ota yhteyttä järjestäjään.

Saavutettava tapahtuma

Mahdollisiin alemman hintaluokan lippuihin ovat oikeutettuja TGF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät paikkaliputtomiin konsertteihin veloituksetta, jos niissä on vapaita paikkoja. Näkörajoitteisille järjestetään sopimuksesta kuvailutulkkausta Tampere-talon konsertteissa. Henkilökohtaiset avustajat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta. Lue lisää saavutettavuudesta.

Ryhmät ja myyntiehdot

10 % alennus 10 hengen ryhmille 30.4. mennessä varatuista lipusta. Yli 30 hengen ryhmät ja matkanjärjestäjät, ota yhteyttä järjestäjään.

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).