Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

LASTEN PÄIVÄLEIRI 4.-7.6.2018

Lasten päiväleiri on elämyksellinen musiikkileiri, joka on suunnattu noin 6-10 vuoden ikäisille pikkukitaristeille. Soittamisen lisäksi leirillä osallistutaan ohjattuihin liikunta-aktiviteetteihin sekä pidetään yhdessä hauskaa. Osallistua voit yksin tai soittokaverin kanssa. Lasten päiväleiriä on järjestetty vuodesta 2015 lähtien. Nopean varaajan etu on voimassa 1.3. saakka.

>> Ilmoittaudu leirille <<

LEIRI-INFO

Lasten päiväleirille osallistutaan nimensä mukaisesti päiväsaikaan. Leiriläiset saapuvat paikalle huoltajan saattamana kello 9 - 10 ja poistuvat kello 15 mennessä. Erikseen sovittaessa paikalle voi tulla jo 8.30 alkaen, ja myös nouto voidaan sopia tapahtuvaksi klo 16 mennessä. Kohtaamispaikka saavuttaessa ja poistuttaessa on Varalan päärakennuksen sisääntuloaula. Kaikki leirillä tapahtuva toiminta on turvallista, ohjattua ja valvottua.

Päiväohjelma 4.-7.6.2018

09 - 10 Saapuminen pääaulaan, jossa sinua ollaan vastassa (jos saavut aikaisemmin, sovi siitä ennakkoon leirin johdon kanssa)
10 - 12 Soittoa, pelailua ja leikkejä
12 - 13 Lounas
13 - 15 Soitto ja puuhailu jatkuu
15        Kotiinlähtö pääaulasta leirinvetäjien saattelemana (jos toivot myöhempää noutoa, sovi siitä ennakkoon leirin johdon kanssa)

Konsertit

Leirimaksuun sisältyy festivaalikonsertit leirin aikana. Konsertit järjestetään iltaisin ja niihin saavutaan omatoimisesti huoltajan tai tuttavan kanssa. Yksi saattaja voi osallistua veloituksetta, muilta peritään normaali konserttimaksu.

Esiintymiset

Leiriläisten oma esiintyminen järjestetään leirin lopuksi torstaina. Lisätietoa leirikirjeessä ja leirin aikana.

Käytännön asioita

Leirille on syytä varautua sään mukaisesti. Mukaan kannattaa ottaa ulkoreippailuun sopivia vaatteita sekä konserttipäivänä esiintymisasu. Jos leiriläisellä on joitain erityistarpeita, lääkityksiä tms., tulee niistä ehdottomasti ilmoittaa järjestäjälle joko ilmoittautumislomakkeella tai ottamalla yhteyttä leirin johtajaan.

Lasten päiväleiri
Lasten päiväleirillä on yhdessä mukavaa!

SISÄLTÖ JA Ilmoittautuminen

Lastenleirin hintaan sisältyy:

  • Päivittäinen soitonopetus
  • Kaiken opetuksen seuraaminen
  • Liikunnalliset aktiviteetit
  • Lounas
  • T-paita
  • Festivaalikonsertit 4.-7.6.2018 yhden huoltajan kanssa
  • TGF ry:n jäsenmaksu 2018

>> Ilmoittaudu leirille <<

TIEDUSTELUT JA YHTEYDENOTOT

Leirin johtaja
Marko Salonen
Puh: 0400 506 798
E-mail: marko (at) tgf.fi

HINNAT

Kurssihinnat 2018

Tilaa uutiskirje