Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Kotimajoitus

KOTIMAJOITUS

Oletko kiinnostunut tarjoamaan Tampere Guitar Festivalin kitaristeille kotimajoitusta Tampereen keskustassa tai sen tuntumassa? Tapahtumaan saapuu runsas joukko konsertteihin, kitarakilpailuun, kitaraorkesteriin ja mestarikursseille osallistuvia soittajia Suomesta ja ulkomailta.

Etsimme kotimajoituksen tarjoamisesta kiinnostuneita aivan tavallisia perheitä ja yksityishenkilöitä. Kohde voi olla arkikäytössä oleva koti, josta löytyy vapaa huone ja sänky, tyhjillään oleva asunto tai mikä vain, joka soveltuu majoittautumiseen. Vastikkeeksi saat vaikkapa tapahtumapassin tai yksityisen kotikonsertin, johon voit kutsua ystäviäsi ja tuttaviasi.

Ajankohta

Majoitustarvetta on ajalle 3.-10.6.2018. Voit tarjota kotimajoitusta koko ajalle tai muutamaksi päiväksi.

Sijainti

Tampereen keskustassa ja sen ympäristössä sijaitsevat kohteet ovat osallistujien kannalta optimaalisia sijainteja. Keskeisiä tapahtumapaikkojamme ovat Tampere-talo, Tampereen konservatorio ja Varalan Urheiluopisto. 

Kuinka mukaan

Täytä kotimajoituksen tietolomake ja kerro, mikä on sinulle sopiva tapa olla mukana. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian täytettyäsi lomakkeen.

>> Täytä lomake <<

Tiedustelut

Tomi Tolvanen
044 5633 949
tomi (at) tgf.fi