Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Kitara- JA KAMARIMUSIIKKIleiri 4.-8.6.2018

Kitara- ja kamarimusiikkileiri on elämyksellinen musiikkileiri, joka on suunnattu pääsääntöisesti yli 10-vuotiaille klassisen kitaransoiton harrastajille ja eri soittimista koostuville kamarimusiikkiyhtyeille. Leirin opettajat ovat tunnustettuja pedagogeja. Opetus tapahtuu suomeksi ja tarvittaessa englanniksi. Nopean varaajan etu on voimassa 1.3. saakka.

>> Ilmoittaudu leirille <<

LEIRI-INFO

Leirin sisältö koostuu henkilökohtaisesta opetuksesta, luennoista ja työpajoista. Viikon aikana on myös erilaisia yhteistuokioita ja liikunnallisia aktiviteettejä, sekä konsertteja joka päivä. Kitaraleiriläisillä on mahdollisuus osallistua myös kitarakilpailun Junior Juryyn, joka seuraa kisan ensimmäistä erää. Junior Juryn tehtävä on oikean Juryn tavoin asettaa soittajat suosikkijärjestykseen ja päättää 1. erän jälkeen kenelle menevät kolme erikoispalkintoa. Moderaattorina toimii Janne Malinen.

Aloitus ja lopetus

Kitaraleiri starttaa maanantaina 4.6.2018 vaiheittaan. Tampereelta osallistuvien ensimmäiset soittotunnit alkavat klo 9.00. Tampereen ulkopuolelta saapuvia ja erityisesti Varalassa majoittuvia pyydetään saapumaan paikalle klo 10-12. Ensimmäinen majoituspakettiin sisältyvä yhteinen ruokailu on klo 12 - 13 tarjoiltava lounas.

Kurssit päättyvät perjantaina 8.6.2018 lounaaseen, jota ennen majoittautujat palauttavat huoneiden avaimet järjestäjälle. Jos osallistut myös kitaraorkesteriin, leiriviikko päättyy pe 8.6. klo 19 alkavan konsertin jälkeen.

Konsertit ja kyyditykset

Leiriin sisältyy festivaalikonsertit leirin aikana. Lisäoptiona on mynnissä edullinen Viikonloppupassi 8.-9.6. Tampere-talon konsertteihin. Leirille saapuminen ja lopussa sieltä poistuminen tapahtuu omatoimisesti. Kuinka paikalle

Esiintymiset

Leiriläisten oma esiintyminen järjestetään leirin loppupuolella. Lisätietoa viimeistään leirin aikana.

Liikunta

Kaikilla leiriläisillä on mahdollisuus osallistua päivittäin erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin. Ohjattua ja omatoimista toimintaa on luvassa niin sisällä kuin ulkona.

Käytännön asioita

Leirille on syytä varautua sään mukaisesti. Mukaan kannattaa ottaa ulko- ja sisäliikuntaan sopivia vaatteita sekä esiintymisasu. Jos leiriläisellä on joitain erityistarpeita, lääkityksiä tms., tulee niistä ehdottomasti ilmoittaa järjestäjälle joko ilmoittautumislomakkeella tai ottamalla yhteyttä leirin johtajaan.

Otto Tolonen ohjaa kitaratrioa.
Soittotunneille voi osallistua yksin tai yhtyeellä. Yhdessä tekemisestä saa lisäintoa harrastukseen.

Sisältö ja ilmoittautuminen

Kitaraleirin hintaan sisältyy:

• Päivittäinen soitonopetus
• Luennot ja työpajat
• Kaiken opetuksen seuraaminen
• Kitarakilpailun Junior Juryyn osallistuminen
• Liikunnalliset aktiviteetit
• T-paita
• Festivaalikonsertit 4.-7.6.2018
• TGF ry:n jäsenmaksu 2018

Lisävalinnat:

• Majoitus ja täysihoito Varalassa 4-8.6.2018
• Viikonloppupassi 8.-9.6.2018
Kitararisteily Pyhäjärvellä ke 6.6.2018 (Midnight Sun Guitar Cruise)

>> Ilmoittaudu leirille <<

TIEDUSTELUT JA YHTEYDENOTOT

Leirin johtaja
Marko Salonen
Puh: 0400 506 798
E-mail: marko (at) tgf.fi

HINNAT

Kurssihinnat 2018

Tilaa uutiskirje