Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

TGF-HAULIKLUBI • TO 2.3.2017

Palaa Hauliklubin etusivulle

• Osallistu Facebook-tapahtumaan

Hauliklubi - Petteri Sariola

Kuva: Yuki Kuroyanagi

Petteri Sariola

Petteri Sariola on jo ilmiö, joka innostaa ja villitsee yleisöä ympäri maailmaa. Sariola tarttui kitaraan ensimmäisen kerran jo 7-vuotiaana klassisen musiikin merkeissä. Lopulta hän päätyi kehittämään täysin oman virtuoosisen soittotyylinsä, jossa yhdistyvät soinnut, melodia, bassolinja ja lyömäsoitinmainen tekniikka – kaikki soitettuna yhdellä kitaralla ilman taustanauhoja tai koneluuppeja. Lopputulos on todella ällistyttävää kuultavaa.

Yhteensä lähes tuhat konserttia soittanut Sariola on esiintynyt laajalti ympäri maailmaa ja on erityisen suosittu USA:ssa ja Japanissa. Omia albumijulkaisuja on kertynyt tähän mennessä kolme. Niillä kuullaan sekä Sariolan omia sävellyksiä että versioita muun muassa Whamin ja U2:n kaltaisten klassikkojen hittikappaleista. Sariolan soittoa voi kuulla myös monien muiden koti- ja ulkomaisten artistien levyillä sekä johtamassaan energisessä fuusiorockyhtyeessä Dead Sirius 3000.

Petteri Sariolan verkkosivut

Hauliklubi - Lauri Myllymäki

Kuva: Janne Räikkönen

Lauri Myllymäki

Lauri Myllymäki on tamperelainen lauluntekijä ja kitaristi, jonka laulut ammentavat vahvasti amerikkalaisesta lauluntekoperinteestä. Hänen tuore bändinsä Bone Moon julkaisee 3.3. The Writer -esikois-EP:nsä. Ennen Bone Moonia Myllymäki luotsasi kaksi kehuttua albumia julkaissutta ja ahkerasti Suomessa ja Saksassa kiertänyttä Ochre Room-yhtyettä.

Aikataulu

• 18.00 Ovet avautuvat
• Ruokailu Show & Street food -paketin ennakkoon ostaneille klo 19.30 saakka
• 19.00 Showtime, Lauri Myllymäki
• 20.00 Showtime, Petteri Sariola (väliaika)
• 23.30 Valomerkki

Street Food -menu

Sisältyy Show & Street Food -pakettiin, joka on myynnissä ainoastaan ennakkoon. Illan aikana on myynnissä myös pientä purtavaa (kts. iltamenu).

Liput

Ennakko
• Peruslippu 13,50 €
• Show & Street Food 35 €, sis. narikan (myynnissä vain ennakkoon 1.3. saakka)
Ovelta 15 €

Osta lippu Holvi-verkkokaupastamme

• Osallistu Facebook-tapahtumaan

 

Kuinka paikalle

Osoite: Pispalan Haulitehdas, Haulikatu 8, Tampere

Autolla

Haulitehdas sijaitsee Pispalassa Pispalan valtatien ja junaradan välissä. Autoilijoille löytyy joitakin pysäköintipaikkoja Haulitehtaan pihasta ja Haulikadun varrelta. Lisää tilaa löytyy Pispalan valtatien varren pysäköintipaikoilta.

Bussilla

Paikalle pääsee erittäin hyvin TKL:n busseilla niin Itä-Tampereelta ja keskustasta "Pysäkki 1508 Ahjola" kuin Nokian ja Ylöjärven suunnista "Pysäkki 1509 Ahjola". Pysäkeillä pysähtyvät seuraavat bussilinjat: 8, 11 11N, 11P, 17, 20, 26, 29, 29K, 37, 70, 70T, 71, 71S, 71SK, 72, 74, 79, 79Li, 81 ja 82.

Palaa Hauliklubin etusivulle

Tilaa uutiskirje