Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Vuoden Kitaralähettiläs 2017 - Dave Lindholm

<< Lue lisää Save TGF -pelastustalkoista

TGF-tukikonsertti

Pe 23.2.2018 klo 19, ovet 18.30
Tullikamarin Pakkahuone, Tampere

Tervetuloa mukaan kuulemaan kitaramusiikkia monesta genrestä! Konsertissa esiintyvät Vuoden Kitaralähettiläs 2017 Dave Lindholm, Joonas Widenius, J-P Piirainen, Heikki Ruokangas, JC Halttunen Trio ja Atmos Duo. Illan juontaa näyttelijä Karoliina Blackburn. Tapahtumassa on myynnissä arpoja, joilla voittaa upeita TGF-palkintoja.

 Klikkaa mukaan Facebook-tapahtumaan ja kutsu kaverisikin mukaan!

Karoliina Blackburn

Karoliina Blackburn

Tukikonsertin juontaa näyttelijä Karoliina Blackburn. Hän on tuttu lukuisista rooleistaan niin elokuvissa, televisiossa kuin teattereissa.

Dave Lindholm

Dave Lindholm

Isokynä Dave Lindholm ei juuri esittelyjä kaipaa. Hän on vaikuttanut yli 40 vuotta suomalaisen rockmusiikin ytimessä. Dave on julkaissut lukuisia albumeja, jotka pitävät sisällään kaikille tuttuja klassikkoja. Dave Lindholm on TGF:n Vuoden kitaralähettiläs 2017.

Joonas Widenius

Joonas Widenius

Joonas Widenius on suomalainen flamencokitaristi, joka kuuluu kiistatta alansa huippuihin. Alle kouluikäisenä aloitettu kitaransoitto on vienyt muusikkoa ympäri Suomen aina Espanjan kamaralle saakka. Näiltä matkoilta saadut inspiraatiot ja opit ovat vaikuttaneet lähtemättömästi hänen musiikkiinsa sekä soittoonsa. Wideniuksen soiton pohjana kaikuu flamencokitaran sävelet, mutta hänen omaleimainen sävelkielensä ottaa jatkuvasti vaikutteita ympäristöstään. Vaikutteet voivat tulla jazzista tai vaikkapa omasta kansanmusiikistamme.

Kotisivut

JC Halttunen Trio

JC Halttunen Trio (Feat. Andreas Ravizzoni)

JC Halttunen Trio on työstänyt uutta materiaalia, jota kuullaan myös illan konsertissa. Mukana kokoonpanoa vahvistamassa on ilmiömäinen laulaja/lauluntekijä Andreas Ravizzoni Brasiliasta. Uunituoreen rock-yhtyeen materiaali koostuu monipuolisesti sekä raskaasta tunnelmoinnista että myös iloisesta instrumentti-ilotulituksesta. Kokoonpanon valttikortteja ovat instrumenttien vahva hallinta sekä omalaatuiset ja mukaansatempaavat sävellykset.

• Andreas Ravizzoni – laulu
• JC Halttunen – kitara, laulu
• Arttu Kuusisto – basso
• Konsta Lehmonen – lyömäsoittimet

J-P Piirainen

J-P Piirainen

J-P Piirainen on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä mielenkiintoisena ja alati uudistuvana sooloartistina suomalaisen kansanmusiikin ja kitaramusiikin genressä. Kitaravirtuoosiksi tunnustettu Piirainen on vienyt kitaran soittamisen uusiin äänimaailmoihin, ja hänen musiikkiaan on kuvailtu uniikiksi seokseksi pohjoismaista kansanmusiikkia ja modernia kitaramusiikkia.

Kotisivut

Heikki Ruokangas

Heikki Ruokangas

Heikki Ruokangas on oululainen avantgarde-jazz-kitarististi, jonka Monologues-soolokitarasetin ohjelmisto koostuu Ruokankaan omista sävellyksistä sekä jazz-standardeista. Ohjelmiston ilmaisu liikkuu herkästä ja melodisesta tunnelmasta lähes väkivaltaisen avantgardistiseen revittelyyn.

Kotisivut

Atmos Duo

Atmos Duo

Atmos Duo on intiimi instrumentaaliduo Tampereelta. Duon tyyli pohjautuu vankasti jazz-standardeihin. Duo esittää pääosin Anu ja Petri Ahjokosken omia sävellyksiä.

• Petri Ahjoniemi - kitara
• Anu Ahjoniemi - basso

Kotisivut

Liput

• Ennakko 18 €, ovelta 20 €

Lippupiste 0600 900 900
(1,98 e/min+pvm | klo 7-22)

Tiketti 0600-1-1616
(1,78 e/min+pvm | klo 9-21)

Tapahtumassa on myynnissä arpoja, joilla voi voittaa upeita TGF-palkintoja!

Tilaa uutiskirje