Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Sisältyy VIP-passiin

9. Kitarapedagogien päivät 2017

Tervetuloa kitaristien kohtauspaikalle seuraamaan opetusta sekä osallistumaan luennoille ja työpajoihin, konsertteja unohtamatta. Lähes kaikki ohjelma on konsertteja ja soittotunteja lukuun ottamatta ilmaista, eli voit kutsua mukaan myös oppilaita ja kollegoita tutustumaan toimintaamme. Pedagogeille suunnattua ohjelmaa on tarjolla koko viikon 6.-10.6. Voit osallistua ohjelmaan vaikkapa osaksi aikaa tai koko viikoksi.

Pedagogeja on huomioitu erikoishintaisella pedipassilla, jolla pääset kaikkiin festivaalin tilaisuuksiin ja konsertteihin. Tämä on tarjolla vain ammattilaisille, oppilaitoksissa opettaville kitaransoitonopettajille.

Sopimushotelliemme löydät majoitussivultamme. Varalan ohjelmaan osallistuville suosittelemme majoitusvaihtoa Hotelli Rosendahlissa, joka sijaitsee noin 200 m päässä Varalan Urheiluopistolta. Kannattaa huomioida, että varsinkin festivaalin loppupuolella Tampereella on paljon tapahtumia. Hotellit tulevat olemaan erittäin täysiä ja täyttyvät nopeasti.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN 

• Päivitetään

Hintaan sisältyy:

• Päivitetään

Ilmoittaudu tästä (ei vielä auki)

HUOM: Ilmoittautuminen täytyy tehdä ennakkoon ylläolevan linkin kautta toukokuun loppuun mennessä. Puhelin- ja sähköpostivarauksia ei oteta vastaan.